TABARAC: PRIMARUL DRAGOMIR NU VA ACCEPTA LA “BRAICAR” UN DIRECTOR CARE NU II VA FI SUPUS SI NU VA FACE EXACT CEEA CE VREA EL

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) este de parere ca de foarte multi ani societatea de transport in comun “Braicar” este condusa prost, iar viziunea managerului Cornel Sandulescu lasa de dorit.

Popa sustine ca pana la urma, nici macar nu este vorba despre viziunea lui Sandulescu, fiindca nu acesta a condus cu adevarat “Braicar” in ultimii ani, ci primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), care ii impune managerului ce sa faca: “PSD a mers in continuare si la Braila, si la nivel national, pe aceeasi  metoda: sa taie coada pisicii pe bucatele. Asta se intampla si la <<Braicar>>; nu vor sa inteleaga ca lucrurile trebuie rezolvate transant, nu numai la problemele de calitate, dar si la problemele de management – si continua asa. Rezultatele le vedem si le platim cu totii…

Domnul Plesoianu (inginerul sef, Gabriel Plesoianu – n.r.) este inginer in transporturi si stiu ca e un om energic, care ar putea sa tina un management performant la <<Braicar>>; din nefericire, ceea ce li se impune nu duce decat la o singura linie: sa accepte sau sa plece.

Domnul Sandulescu este de varsta mea, ar trebui sa se pensioneze; e mai bine asa. Dar e problema dansului… Stiu ca el a fost director la <<Braicar>> sub foarte multi primari; este invatat sa faca ceea ce i se cere”.

Consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL) a comentat, la randul sau: “Cred ca noul manager ar trebui sa indeplineasca o conditie esentiala; domnul Dragomir nu ar accepta sa aloce bani unei societati unde nu ar avea control dumnealui. E o mentalitate in PSD, pornita de la conducerea la nivel national, cum a impus-o domnul Dragnea: nu va exista o persoana (un director – n.r.) la <<Braicar>> sau la orice alta societate, cu care domnul Dragomir sa fie de acord, daca stie ca acea persoana nu ii este supusa si nu va face exact ceea ce vrea dumnealui”.