TABARAC: SCRIPTIC POT FI PATRU DEZINSECTII PE AN IN HALA CENTRALA, INSA IN REALITATE SE FACE DOAR UNA, VARA. ZILELE TRECUTE S-A MAI FACUT UNA, CA URMARE A SESIZARILOR MELE

“Poate ca scriptic sunt patru dezinsectii pe an in Piata Centrala, insa in realitate este una singura, care se face vara” – este ceea ce sustine consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL). Acesta nu o crede sub nicio forma pe directorul Administratiei Pietelor si Targurilor, Meluta Dragut, care sustine ca se fac patru dezinsectii pe an si chiar mai multe, daca este nevoie.

“Domnule primar, pe langa mistouri, ascultati un pic, ca e vorba de piata la care tineti  foarte mult si la care va laudati ca ati facut investitii! Vreau sa stiti ca scriptic pot fi patru dezinsectii pe an, insa in realitate, comerciantii nu au primit notificari ca au loc dezinfectii sau dezinsectii de patru ori pe an, ci doar una, vara, cand se inchide timp de o luna de zile Piata Halelor. Si a doua in decursul anului a fost cea facuta in urma sesizarii mele, saptamana trecuta. Sunt prinsi bani pentru patru dezinsectii, dar in realitate – ne convine sau nu, asta este realitatea -, de fapt, se face o singura deratizare pe an”, a declarat astazi Tabarac, in sedinta CLM Braila.

Primarul Dragomir i-a cerut directorului Dragut sa ii dea raspuns in scris liberalului, cu privire la acuzatiile pe care le face acesta.