V. BOTEA: AM IMPARTIT JUDETUL IN 7 CENTRE ZONALE SI VOM FACE PERIODIC INTALNIRI IN JUDET, CU DIRECTORII SCOLILOR DIN ACESTE CENTRE

“Am impartit judetul in 7 centre zonale si vom face in fiecare saptamana sau la doua saptamani intalniri cu toti directorii din cele 7 centre, pentru a discuta cu ei toate problemele care sunt acolo, specifice localitatilor, ca sa nu mai bata ei drumul la Braila” – este declaratia inspectorului scolar general al Brailei, Viorel Botea.

El a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca acest mod de lucru va fi mai avantajos pentru directorii scolilor din judet si de asemenea, va da posibilitatea conducerii Inspectoratului Scolar sa vada la fata locului care este situatia din unitatile de invatamant: “Se fac sedinte cu directorii la doua saptamani, la trei saptamani, o data pe luna cel putin, ca asa trebuie sa facem si oricum, sunt multe lucruri de anuntat, dar pentru a avea o imagine cat mai buna si cat mai clara a tuturor problemelor, noi ne deplasam in judet. Suntem 3 inspectori generali, un sef al Casei Corpului Didactic, un inspector sef pe Management, deci suntem 5 persoane care putem sa facem acest lucru”.