V. BOTEA: MA ASTEPT SA FIU JIGNIT. VOI RASPUNDE PRIN FAPTELE MELE, NU PRIN JIGNIRI, NU PRIN ATACURI LA PERSOANA SAU LA FAMILIE

Presedintele PMP Braila, consilierul judetean Viorel Botea, este de parere ca modul in care se desfasoara sedintele CJ Braila nu este cel mai potrivit pentru astfel de reuniuni administrative. Botea se asteapta ca in perioada urmatoare, dat fiind ca se apropie campania electorala si intentioneaza sa candideze la Primaria municipiului, sa devina si el tinta unor atacuri murdare, insa afirma ca nu se va cobori la a lansa atacuri la persoana sau la familia vreunui adversar politic: “Toata activitatea pe care o voi desfasura pe perioada mandatului de inspector scolar general, la invatamant si de consilier judetean, va fi doar in folosul comunitatii, fara a ma lega de nicio persoana, de niciun partid, fara a jigni pe nimeni.

Ma astept sa fiu jignit. Le voi raspunde prin faptele pe care le fac. Ala va fi raspunsul meu, nu jigniri, nu atacuri la persoana, la persoana, la familie, la sotii; pentru ca am auzit si atacuri de-astea extrem de murdare. Nu; eu voi raspunde prin fapte”.