VIOREL BOTEA VA CANDIDA LA PRIMARIA MUNICIPIULUI BRAILA. DACA NU IESE PRIMAR, CEL MAI PROBABIL VA CANDIDA PENTRU UN MANDAT DE DEPUTAT

Profesorul Viorel Botea, in prezent inspector scolar general al Brailei si consilier judetean, va candida la Primaria municipiului in vara acestui an si cel mai probabil,  va candida si pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din acest an. Anuntul a fost facut astazi in cadrul unei reuniuni la care s-au lansat candidatii PMP Braila la alegerile locale.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca tinta partidului la alegerile locale este “10% plus” si ca se bazeaza pe Botea sa obtina un scor cat mai bun in judetul Braila, fiindca asta il va ajuta pe liderul local PMP sa obtina un mandat de deputat, la alegerile parlamentare care vor urma.

In ceea ce-l priveste, presedintele PMP Braila, Viorel Botea, a declarat: “Astazi cu siguranta pot anunta ca in alegerile locale voi fi candidatul PMP la Primaria municipiului Braila. Mai mult decat atat, avem candidati eligibili atat la Consiliul Local, cat si la Consiliul Judetean, candidati cu o calitate profesionala, morala si personala deosebita”.

Intrebat daca este definitivata lista candidatilor la CLM si CJ, liderul PMP local a spus ca sunt stabilite locurile pe pozitiile eligibile, iar in rest, “mai exista pana la 1 martie o mica perioada de discutii si negocieri, in care putem sa mai facem anumite schimbari in anumite locuri. Dar in marea majoritate a locurilor unde avem organizatii extrem de puternice, deja candidatii s-au evidentiat in acesti ani atat ca primari, viceprimari, consilieri locali si de aceea avem baza in aceste persoane”.

Potrivit lui Botea, PMP Braila isi propune sa obtina in urma alegerilor locale din acest an trei consilieri judeteni si tot trei consilieri municipali.

Cat priveste posibila candidatura a sefului PMP Braila la alegerile parlamentare, Tomac a comentat: “Daca nu iese primar, poate vine la Parlament. Dar cine stie… brailenii decid”.

La evenimentul de astazi de la Braila fost prezenta si Ioana Constantin,  secretarul general adjunct al PMP.