B. BOTEA, DESPRE CRITICILE LUI CHIRIAC LA ADRESA LIBERALILOR SI A LUI IORDACHE: OR FI MULTI AMATORI LA PNL SAU LA PND, DAR MAI BINE SA FII PROST, DECAT SPAGAR PROFESIONIST!

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) este de parere ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), nu este cel mai potrivit sa-i critice pe liberali sau pe unii consilieri de la PND, in contextul in care judetul arata asa cum arata, sub conducerea “geniala” a PSD-ului. Botea comenteaza in acest fel o recenta declaratie a presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), care spunea despre liberali si despre consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) ca “o fac pe ingerasii politici, dar nu sunt ingerasi; sunt in mantii albe, dar cu coarne”, ca sunt preocupati doar de interesele lor de grup si ca “fac panarama” in sedintele de plen.

Consilierul municipal PND a scris pe o retea de socializare: “Toate geniile in administratie publica locala au poposit la PSD. De asta o ducem perfect. De asta de 3 ani pe drumurile judetene nici macar nu sunt facute marcajele si lipsesc multe semne de circulație. Noaptea cand circuli nu vezi marginile soselei. Or fi multi amatori la PNL sau la PND, dar mai bine sa fii prost decat spagar profesionist (vorbind la general )!!!”.