BOBOC: MI-AȘ DORI CA ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ SĂ FIE UN ALT SPIRIT, UNUL DE SOLIDARITATE. DACĂ UNII AU TIMP DE POLITICĂ… SĂ FACĂ POLITICĂ, E ALEGEREA DUMNEALOR

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, declară că nu are timp de citit declarațiile politicienilor și oricum, fiecare ar trebui să se ocupe de ceea ce are de făcut în această perioadă de criză, nu să se uite la alții și să-i critice.

Boboc a făcut această declarație în contextul în care a fost întrebat cum comentează postarea făcută ieri de primarul Marian Dragomir (PSD) pe o rețea de socializare, în care edilul spunea că el e vultur și nu cioară, și că nu demisionează, așa cum a făcut ministrul Sănătății.

„Credeți-mă că în această perioadă am avut prea puțin timp ca să citesc comunicatele politicienilor. Sunt foarte puțin atent la ce postează politicienii. Sunt atent la mesajele oamenilor, la întrebările pe care mi le adresează, încerc să găsesc soluții. Ce postează politicienii…

Mi-aș dori ca în această perioadă să fie un alt spirit, unul de solidaritate, mai degrabă, ținând cont de lucrurile pe care le avem de făcut fiecare. Că avem fiecare multe lucruri de făcut. Eu, unul, am foarte puțin timp, sunt foarte ocupat. Dacă ei au timp de politică… să facă politică, e alegerea dumnealor”, a spus prefectul.