CHIRIAC, APEL CĂTRE ANGAJAȚII SPITALULUI JUDEȚEAN: DACĂ LA LOCUL DE MUNCĂ NU AVEȚI LA DISPOZIȚIE MĂȘTI DE PROTECȚIE, MĂNUȘI, DEZINFECTANȚI ȘI ALTE PRODUSE CARE SĂ VĂ PROTEJEZE, NU EZITAȚI SĂ ÎMI SPUNEȚI!

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, le cere angajaților Spitalului Județean să anunțe dacă au vreun gen de probleme la locul de muncă, în ceea ce privește materialele care le protejează de infecția cu coronavirus.

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Chiriac scrie: „Stimate cadre medicale, stimați lucratori din Spitalul Județean de Urgență Brăila, toate pavilioanele, toate secțiile, vă rog, dacă întâmpinați probleme la locul de muncă în sensul că nu aveți la dispoziție măști de protecție, mănuși, dezinfectanți și alte produse care să vă protejeze, nu ezitați să îmi spuneți. Promit că voi lua măsuri drastice împotriva celor care nu respectă procedura legală (conform protocolului MS) și care nu vă distribuie materiale de protecție, având în vedere că spitalul este dotat în sensul acesta.
Vă mulțumesc în numele cetățenilor județului Brăila pentru ceea ce faceți pentru noi!”.