CHIRIAC, DUPA SEDINTELE CJ IN CARE CONSILIERII AU TIPAT, S-AU INJURAT SI S-AU FACUT IN TOATE FELURILE: NU VOI DA AFARA DIN SALA CU FORTA UN CONSILIER JUDETEAN, INDIFERENT CUM SE VA MANIFESTA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), declara ca indiferent in ce mod se vor manifesta alesii judeteni in sedintele din ultimele 3 luni ale acestui mandat, nu va recurge la masura de a cere sa fie dat afara cu forta din sala un consilier.

Chiriac admite ca urmare a apropierii campaniei electorale, unii alesi sunt mai aprinsi in declaratii si manifestari si ca din aceasta cauza, sedintele CJ au devenit un fel de “Circul Globus” si chiar se asteapta ca lucrurile sa mearga in rau in mai rau, din acest punct de vedere.

Presedintele CJ nu vrea insa sa se spuna ca a chemat jandarmii ca sa scoata din sala un ales local: “Nu am vrut sa fac acest lucru. Sub nicio forma nu o sa fac asta”.

Precizam ca potrivit regulamentului Consiliului Judetean, presedintele are dreptul ca in functie de comportamentul alesilor, sa ii sanctioneze prin a le lua dreptul la cuvant si a le cere sa paraseasca sala de sedinte, iar daca acestia nu vor si seful CJ considera necesar, poate cere sa fie dati afara cu forta.