CHIRU: ÎN CIUDA SITUAȚIEI EXTREME CU CARE SE CONFRUNTĂ ȚARA, UNII ÎȘI FAC CAMPANIE ELECTORALĂ! UNII SUNT PE FUNCȚII ȘI CHIAR DACĂ DECLARĂ LUCRURI PENIBILE, FĂRĂ NOIMĂ, FAC TOTUL CU O MARE LEJERITATE ȘI O IMENSĂ NESIMȚIRE

Președintele PNȚCD Brăila, Gheorghe Chiru, constată cu indignare că unele persoane nu renunță la a-și face campanie electorală nici în „starea de criză majoră” în care ne aflăm, în contextul pandemiei de coronavirus.

Chiru a comentat pe o rețea de socializare că astfel de „oameni de nimic” sunt și în Brăila, așa cum sunt și în alte locuri din țară și afirmă că un astfel de comportament este „sub orice critică”: „Avem în față o armată de oameni care nu au învățat nimic după 1989 (cum se spune… <<nu au mamă, nu au tată>>), care călcă în picioare orice, mulți dintre ei mereu pregătiți doar pentru a pune mâna pe putere, indiferent de situație, cu orice mijloace. Și când spun <<orice>>, imaginați-vă orice!

La fel ca în Vrancea și în Brăila, asemeni și în restul țării, în ciuda situației extreme cu care se confruntă țara, ei își fac campanie electorală!!! Unii dintre cei vizați sunt pe funcții și chiar dacă scriu, spun, declară, lucruri penibile, fără noimă, agramați, fac totul cu o mare lejeritate și o imensă nesimțire. În loc de o anumită rezervă în a se exprima, primim în continuare potop de minciuni! Personal, am în minte vreo câteva duzini de indivizi care mă <<zgârâie la ureche>> nonstop cu bălăriile care le emană, cu mesaje cărora în aceste momente ei le dau și un contur oficial.

Ce să spunem, cum să-i clasificăm, oameni de nimic? Îi știu, pe mulți, personal și au demonstrat ce le poate bila. Am așteptat de la ei, măcar în vremurile astea nefericite, un dram de onestitate, de bună- cuviință, de pudoare, chiar smerenie, dar în zadar…
La fel și ceilalți care se screm de ani și ani, să rămână cumva la ciolan (în orice funcție, cât de mică ar fi) și își dau aere de mari formatori de opinie, lideri de grup sau președinți de organizație… la scara de bloc (sau ce dracu mai sunt ei, cu funcțiile lor de doi bani), nici acum, când lucrurile degenerează și lumea este frământată de probleme uriașe, ăștia nu au minimum de <<7 ani de acasă>> să stea în banca lor! Așa ceva… te face să verși.
Bă’… oamenii lu’ Dumnezeu, voi nu vedeți că lumea este în zig și voi sunteți în zag?!?”.