DEPUTATII FLORIN MIRCEA SI NICU NITA (PSD) SUNT INTERESATI DE UN NOU MANDAT DE PARLAMENTAR

Deputatii braileni Florin Mircea si Nicu Nita sunt interesati de un nou mandat de parlamentar, cu precizarea ca decizia pe aceasta tema va fi luata de organizatia PSD Braila.

Avand in vedere ca in cateva luni li se termina mandatele, cei doi deputati au fost intrebati de ziaristi daca isi doresc sa mai candideze la alegerile parlamentare.

Florin Mircea a raspuns: “In principiu, da. Organizatia va decide pe cine va trimite acolo si vom vedea pe parcurs. E o activitate care poate aduce multe beneficii comunitatii din care faci parte si eu cred ca putem face multe lucruri. Important este sa lucram in echipa, indiferent de culoarea politica a celor care suntem in Parlament, pentru ca avem un interes comun: ca lucrurile sa se intample mult mai bine”.

La randul sau, Nicu Nita a spus: “Organizatia va hotari daca voi mai candida – atat organizatia judeteana, cat si cele locale. La noi in partid niciodata nu s-a luat o decizie de unul singur. De principiu, da, doresc sa candidez, dar totul depinde de organizatie, daca o sa fie de acord”.

In ceea ce-l priveste, intrebat daca este interesat sa candideze din nou, senatorul Rotaru a spus ca se mai gandeste.