DEPUTAȚII VARGA ȘI IONIȚĂ, PRECUM ȘI TOATĂ CONDUCEREA PNL BRĂILA INTRĂ DE ASTĂZI ÎN IZOLARE VOLUNTARĂ LA DOMICILIU. EI AU INTRAT ÎN CONTACT CU SENATORUL CHIȚAC, CE A FOST INFECTAT CU CORONAVIRUS

Deputații Vasile Varga și Antoneta Ioniță, președintele PNL Brăila, Alexandru Danaila, precum și toată conducerea PNL Brăila intră de astăzi în izolare voluntară la domiciliu. Măsura este luată ca urmare a faptului că persoanele în cauză au participat luni, la Bucuresti, la sedinta Biroului Politic National al partidului, la care fost prezent si senatorul Vergil Chițac, ce a fost confirmat cu coronavirus.

Conducerea PNL Brăila anunță într-un comunicat de presă: „Având în vedere că senatorul Vergil Chițac a fost depistat pozitiv la testul privind infectarea cu virusul Covid 19, toți membrii PNL care au participat la întâlnirile la care a fost prezent domnul Chițac vor lua măsura preventivă de a se autoizola la domiciliu.

Printre aceștia se află atât parlamentarii PNL Brăila, cât și Biroul de conducere a organizației locale a PNL. Activitatea filialei va continua, comunicarea va avea loc prin teleconferință”.