DEPUTATUL VARGA: ASTĂZI M-AM AUTOIZOLAT LA DOMICILIU, DUPĂ CE S-A CONFIRMAT CĂ UN COLEG SENATOR ESTE INFECTAT CU COVID-19. NU AM NICIUN FEL DE SIMPTOM SAU STARE DE RĂU

Deputatul brăilean Vasile Varga (PNL) a anunțat pe o rețea de socializare că s-a autoizolat la domiciliu, după ce s-a confirmat că un coleg de-al său, senatorul Vergil Chițac, este infectat cu coronavirus.

Varga a precizat: „Nu am intrat in contact direct cu colegul senator (doar cu persoane care, la rândul lor, au intrat in contact cu acesta), nu am niciun fel de simptom sau stare de rău. Am, însă, conștiința momentului pe care îl traversăm și am parcurs pașii legali și firești, recomandați sau impuși de autoritățile statului. Am anunțat Direcția de Sănătate Publică, l-am informat pe prefect despre situația mea, aștept să îmi fie efectuat testul și toate analizele medicale necesare și obligatorii în astfel de situații.

Parcurg pașii normali, legali, firești, astfel încât nimeni să nu fie expus vreunui risc. Doar cu calm, responsabilitate și încredere în specialiști reușim.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune și vi le întorc cu la fel de multă prețuire și respect”.