DRAGOMIR: NU PUTEM PERMITE ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC! NU ADUCEȚI COVID 19 DE LA GALAȚI LA BRĂILA! NU ACCEPTĂM SĂ NE TRANSFORME ÎN ORAȘUL INFECTAT!

Primarul Brailei, Marian Dragomir, este indignat de propunerea Direcției de Sănătate Publică Galați ca pacienții din județul Galați suspecți/confirmați cu coronavirus „care prezinta patologie și necesită asistența medicală de specialitate, să fie dirijați către unitățile medicale din Brăila”. Dragomir a publicat în această seară un document prin care DSP Galați face această solicitare către DSP Brăila și cere să primească un răspuns  în cursul zilei de mâine.

Dragomir consideră că este o adevărată „bătaie de joc”  această solicitare și că „nu trebuie sa acceptăm niciodată să ne transforme în orasul infectat”:

„NU PUTEM PERMITE ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC !!!
NU ADUCEȚI COVID 19 LA BRĂILA !!!
Directia de Sănătate Publică Galați PROPUNE:
– toți pacienții FĂRĂ COVID 19 din spitalele din Brăila să fie mutați în spitalele din Galați
– pacienții care sunt confirmați CU COVID 19 din Brăila și Galați să fie tratați DOAR LA BRĂILA!!! De ce nu și la Galați?

De ce mutați bolnavii dintr-un județ în altul?
Pentru că la Brăila: Prefectul și unii șefi de deconcentrate sunt SLUGI UMILE? Cei din alte județe sunt mai „șmecheri”?

CÂND HOTĂRÂȚI DESTINELE BRĂILENILOR DE CE NU CHEMAȚI PRIMARUL ȘI FACEȚI ȘEDINTE PE ASCUNS?

Acestă propunere nu poate fi acceptată, deoarece nu putem permite ca Brăila să se transforme în orașul COVID 19, în timp ce alte orase <<exportă>> la noi acasă bolnavii infectați.

Luni dimineață Primăria Municipiului Brăila va transmite adresa oficială către toate instituțiile implicate, astfel încât această propunere să nu fie niciodată pusă în practică.

Este normal să tratăm cu maximă responsabilitate brăilenii care vor avea coronavirus, DAR nu trebuie să acceptăm niciodată să ne transforme în orașul infectat.

SĂ LE FIE RUȘINE CELOR CARE AU PROPUS AȘA CEVA ȘI VOI CERE DEMISIA CELOR CARE VOR ACCEPTA ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC!!!
DE CE „VINDEȚI” BRĂILA, STIMABILILOR ???
CU CE PREȚ? CARE VĂ ESTE INTERESUL?
DE CE VĂ ASCUNDEȚI?
Solicit public Prefectului să nu mai accepte astfel de lucruri. Oricât vă vor impune de la București să păstrați secretul, noi tot vom afla si nu putem lăsa pe nimeni să-și bată joc de Brăila”.