ÎNCEPÂND DE ASTĂZI SE SUSPENDĂ EXAMINĂRILE PENTRU OBȚINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE, PENTRU O PERIOADĂ DE 30 DE ZILE

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că începând de astăzi, 17 martie 2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.
​”Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul mass-mediei centrale și locale.
​Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național.
​De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghișee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00.
​Vă rugăm respectați comunicările anterioare privind accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare și indicațiile oferite de personalul acestora”, se arată într-un comunicat dat publicității.