INSPECTORUL ȘCOLAR GENERAL BOTEA: ÎNSCRIERILE LA CLASA PREGĂTITOARE CONTINUĂ ONLINE PÂNĂ PE DATA DE 22 MARTIE. EVALUAREA PSIHOSOMATICĂ A ELEVILOR SE VA FACE DUPĂ RELUAREA CURSURILOR

Înscrierile la clasa pregătitoare continuă și se fac online, după programul anunțat inițial, chiar dacă în următoarea perioadă cursurile vor fi suspendate, în contextul epidemiei de coronavirus – este anunțul făcut astăzi de inspectorul școlar general al Brăilei, Viorel Botea.

Acesta a precizat că părinții pot sta liniștiți din acest punct de vedere, pentru că „procedura de înscriere va continua în felul următor: în această perioadă, până pe data de 22 martie, părinții pot să-și înscrie copiii online, urmând ca fișele acestora să fie validate imediat după începerea activității școlare propriu-zise. De asemenea, evaluarea psihosomatică a elevilor nu se mai face în această perioadă, ci se va defășura o săptămână după reluarea cursurilor școlare.

Orice problemă pe care părinții ar avea-o vizavi de înscriere, cu siguranță ISJ va avea disponibilitatea necesară de a elimina viitoarele mici probleme care ar putea apărea”.