PAUN: TINTA NOASTRA, A PPU BRAILA, ESTE SA OBTINEM LA ALEGERILE LOCALE UN SCOR APROPIAT DE CEEA CE A OBTINUT LA EUROPARLAMENTARE PRO ROMANIA

“PPU va avea la alegerile locale liste complete in toate localitatile din judetul Braila, iar tinta noastra este sa obtinem un scor apropiat de ceea ce a obtinut la europarlamentare Pro Romania” – este declaratia presedintelui organizatiei judetene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Dan Paun.

Acesta a afirmat astazi ca a fost surprins sa constate ca “reactia populatiei  este cu totul si cu totul alta si la alt nivel, fata de cea pe care am avut-o cand am infiintat ALDE – ca practic, la ALDE am fost membru fondator. Cand am anuntat in Braila ca am lansat ALDE, reactia a fost mult mai putin efervescenta decat cea creata acum, cand am lansat Partidul Umanist. Nici nu ma asteptam, ca sa fiu sincer. Pe asta ma bazez: foarte multe persoane care ma contacteaza si vor sa vina catre noi”.

In ceea ce priveste candidaturile la Primaria municipiului si presedintia Consiliului Judetean, Paun a declarat ca inca nu s-a hotarat nimic, “pentru ca nu stim exact cum ne vom aseza ca si organizatie. Usa noastra este deschisa si asteptam in continuare personalitati, oameni care nu au mai facut politica, de preferat, sau care au facut politica si nu sunt multumiti de ceea ce s-a intamplat si catre finalul perioadei de stabilire a listelor (cu candidati la alegerile locale – n.r.), o sa vedem cine poate sa aduca cea mai mare valoare organizatiei”.

Liderul PPU a precizat insa ca nu se pune problema ca organizatia sa sustina un candidat din afara partidului.

Dan Paun a admis ca dat fiind ca a preluat conducerea PPU Braila de cateva zile si este inca in plin proces de organizare, deocamdata, numarul membrilor este sub limita de 700, necesara pentru ca aceasta sa devina oficial o filiala judeteana.

Amintim ca la alegerile europarlamentare de anul trecut, Pro Romania a obtinut in judetul Braila 22,4% din voturile alegatorilor.