PENTRU CEI INTERESAȚI SĂ SUSȚINĂ O INIȚIATIVĂ CE POATE VENI ÎN SPRIJINUL PERSONALULUI MEDICAL

Apel pe o rețea de socializare, pentru susținerea unui brăilean care realizează la imprimantă 3D viziere de protecție ce pot fi folosite de cadrele medicale.

Oana Andrei solicită celor dispuși să facă donații să îl contacteze pe Viorel Hîrjoghi, care are o posibilitate limitată de a realiza aceste viziere, dat fiind că le face pe banii proprii: „Dragilor, în Brăila există un om minunat care a venit în sprijinul cadrelor medicale din oraș cu viziere de protecție realizate de imprimanta sa 3D, care atât în momentul de față, cât și în viitorul apropiat, pentru aceștia înseamnă un plus de protecție, pentru a putea proteja, la rândul lor, persoane afectate de Covid 19.
Vă rog din suflet, omenește, prietenește și politicos totodată, dacă aveți o sumă modică pe care o puteți redirecționa către cauza lui nobilă, să ne contactați pentru a putea achiziționa materialele necesare producției acestora.
Țin sa menționez că Viorel face acest lucru din buzunărelul său, la el acasă și îmi doresc din suflet să îmbrățisăm cât mai strâns și călduros inițiativa sa nobilă, raportată la drama care ne înconjoară în aceste momente.
De asemenea, dacă știți cadre medicale care au nevoie de această metodă de protecție, puteți să ne contactați deopotrivă și la numărul de telefon: 0732 838 822, unde vă rugăm să ne precizați datele acestora de contact.
Mulțumim frumos!
Această imprimanta are o capacitate de 6 buc/zi”, scrie Oana Andrei.

Cei doi pot fi contactați aici:

https://www.facebook.com/hirjoghi.viorel?__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARDdo9eQBJbowgoUzd770BQxCArSnO4dBbZtwbZyVljdzrl0Jyf8QyBfymiX1qMaeVnL6d8UDR7wUkgx&hc_ref=ARSwFYfV6VCC05mE3cNwbKhB3-hlZX1dpC0TT5pL7gQejbCqs02fPzoNMtkb4kwPGX0

https://www.facebook.com/movuuu/posts/3099004246776853