PREFECTUL BOBOC: CELEBRA CONFERINȚĂ DIN SERBIA, LA CARE SE PLĂTEȘTE PARTICIPAREA, S-A ANULAT DIN CAUZA COVID-19! CE CAUTĂ MANGERUL SPITALULUI JUDEȚEAN ÎN SERBIA ȘI DE CE MINTE DOMNUL PREȘEDINTE CHIRIAC?

Continuă schimbul de replici acide între prefectul Brăilei, Cătălin Boboc și președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, pe tema plecării din țară a managerului Spitalului Județean, Delia Râșnoveanu, în timpul epidemiei de coronavirus.

Primul care a vorbit despre acest lucru a fost prefectul, care în urmă cu câteva ore i-a cerut public președintelui CJ, printr-o postare pe o rețea de socializare, să o cheme la serviciu pe Delia Râșnoveanu, managerul Spitalului Județean, care, spunea Boboc, „a plecat în concediu de odihnă”.

Chiriac a dat replica tot pe o rețea de socializare, acuzându-l pe prefect că „joacă politic și dezinformează” și transmitându-i că ar trebui să-i fie rușine pentru asta. Seful județului a afirmat că Râsnoveanu este la un curs de specializare în Serbia, nu în concediu de odihnă. Chiriac a mai scris că „este o reuniune rară și importantă, pe tema infecțiilor nosocomiale. Singurul invitat din România la acest eveniment, singurul reprezentant al României – dr. epidemiolog Delia Râșnoveanu”.

Boboc a revenit în urmă cu câteva minute cu un nou comentariu pe această temă: „E rușinos să minți brăilenii, în primul rând! Deci, eu am spus doar adevărul și nu-mi pare rău că i-am stricat managerului Spitalului Județean de Urgență mica plimbare prin străinătate!

Președintele Consiliului Județean ne spune că doamna manager este în Serbia, la o reuniune rară și importantă, și că mie ar trebui să îmi fie rușine!

Aici este dovada că celebra conferință, la care se plătește participarea, s-a ANULAT, tocmai din cauza COVID-19! Scrie negru pe alb, chiar pe site-ul organizatorului. Ce caută doamna manger în Serbia și de ce minte domnul președinte Chiriac?

Revin: domnul Chiriac să o cheme în țară pe doamna manager și medic epidemiolog!”.