TOTOLICI: VA VENI O VREME CÂND PENTRU TOT CEEA CE AI FĂCUT O SĂ PLĂTEȘTI, DOMNULE PRIMAR DRAGOMIR! POATE OI FI BUN LA ALTELE, DAR CU SPORTUL… NU AI JUCAT PE PARTEA CARE TREBUIE!

Președintele clubului Cuza Sport Brăila, Mircea Totolici, este indignat de explicațiile date de primarul Marian Dragomir (PSD) în legătură cu faptul că în acest an, în bugetul local nu sunt alocați bani decât pentru finanțarea HC Dunărea, pentru restul sporturilor/cluburilor locale nefiind alocat niciun leu.

Dragomir a afirmat ca „la HC Dunărea copiii de la grupele de pregătire intră gratuit; la echipele private există plată, există subiecte complicate. În anii trecuți am dat bani și la alte ramuri sportive. La ultima finanțare a unui club privat, dânșii nu au putut să depună documentele la timp, au fost probleme foarte mari și pentru a evita chestiuni penale, au venit și au restituit banii; am considerat că este necesar sa oprim acea finanțare. Sunt situații similare în mai multe domenii (sportive – n.r)”.

Totolici a comentat pe o rețea de socializare declarațiile primarului:Dar de BASCHET?? De CUZA SPORT BRAILA??
ECHIPA a orașului Brăila, echipă promovată în Liga Națională de Baschet masculin, club cu același statut juridic ca și HC Dunarea Brăila, club la acea vreme cu peste 300 de copii brăileni, domnul Primar nu își mai aduce aminte?
Sportul și oamenii pe care i-a DISTRUS, domnul Primar nu își mai aduce aminte de nimic??
Va veni o vreme când pentru tot ceea ce ai făcut o să plătești, domnule Primar Dragomir Viorel Marian.
Poate oi fi dumneata bun la altele, dar cu SPORTUL … nu ai jucat pe partea care trebuie!
Oricând și la orice oră, pe tema Cuza Sport Brăila și finanțarea LEGALĂ A SPORTULUI ÎN BRĂILA, putem avea o confruntare pe acte, documente și legi.
Legat de finanțare… tot ceea ce spui sunt doar vorbe.
Ai curajul, domnule Primar Dragomir Viorel Marian, să recunoști adevărul în ceea ce privește BASCHETUL și CUZA SPORT BRĂILA???”.