VARGA, DESPRE PROPUNEREA CA PACIENȚII DIN GALAȚI BOLNAVI DE CORONAVIRUS SĂ FIE ADUȘI LA SPITALELE DIN BRĂILA: INADMISIBIL! AŞA CEVA NU SE VA ÎNTÂMPLA; ESTE DE NECONCEPUT!

Deputatul brăilean Vasile Varga (PNL) nu este de acord sub nicio formă cu propunerea Direcției de Sănătate Publică Galați, ca pacienții din județul amintit suspecți/confirmați cu coronavirus care prezinta patologie și necesită asistența medicală de specialitate, să fie dirijați către unitățile medicale din Brăila.

Varga a comentat pe o rețea de socializare că „aşa ceva nu se va întâmpla”, că este „inadmisibil” și „de neconceput”:
”Inadmisibil!!! Aşa ceva nu se va întâmpla, așa ceva este inadmisibil și resping categoric orice încercare de politizare a unui subiect atât de grav pentru întreaga lume, cum este acest COVID-19!!! Ceea ce propune Galaţiul este de neconceput, în primul rând din cauza infrastructurii, care nu știu din ce analiză li se pare lor că ar fi atât de generoasă la Brăila, iar în al doilea rând, pentru ca este ilogic să facem schimb de pacienți de la unii la alţii.

Atât eu, cât și colega mea deputat din Comisia de Sănătate, doamna Ioniţă, vom respinge ferm orice încercare de a trasforma Brăila într-un judeţ supus Galaţiului. Exclus!!! Direcțiile de Sănătate să-și facă datoria, să colaboreze, să vegheze ca și până acum cu responsabilitate situația acestui COVID-19 și nimeni să nu mai vină cu propuneri abramburistice, pentru că nu este cazul.

Oameni buni din Brăila și Galați, aveti grijă de voi și stați în casă!”.