1.500.000 DE LEI OFERIȚI SPITALULUI JUDEȚEAN BRĂILA DE SOCIETATEA NAȚIONALĂ „NUCLEARELECTRICA”, PENTRU ACHIZIȚIONAREA DE MATERIALE ȘI ECHIPAMENTE DESTINATE TRATĂRII PACIENȚILOR INFECTAȚI CU CORONAVIRUS

1,5 milioane lei au fost oferiți Spitalului Județean Brăila de Societatea Națională „Nuclearelectrica”, pentru achiziționarea de materiale și echipamente destinate primirii și tratării pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Este anunțul făcut astăzi de Instituția Prefectului județului Brăila, printr-un comunicat dat publicității în care se arată: „Ținând cont de faptul că în această perioadă, la nivelul județului Brăila, Spitalul Județean de Urgență deține cel mai important rol în acordarea asistenței medicale pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, prefectul Cătălin Boboc a înaintat către Societatea Națională «Nuclearelectrica», din subordinea  Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, o solicitare de sprijin pentru această unitate spitalicească, prin alocarea sumei de 1.500.000 de lei necesară achiziționării de materiale și echipamente destinate primirii și tratării pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Solicitarea înaintată de către Instituția Prefectului – Județul Brăila, cu număr de înregistrare 4977/27.03.2020, a fost aprobată, iar suma a fost virată integral în contul SJU Brăila”.

„Continuăm să facem tot ce depinde de noi, ca oameni și ca reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, astfel încât personalului medical din spitale să nu-i lipsească absolut nimic în această perioadă critică, când tot ce-i mai greu stă în mâinile lor. Respect efortul și curajul de care dau dovadă și vreau să le mulțumesc pe această cale, pentru tot ce fac. Sunt recunoscător, de asemenea și pentru sprijinul acordat cu promptitudine de către conducerea «Nuclearelectrica» “, declară Boboc.