PESTE 100 DE FAMILII NEVOIAȘE AU BENEFICIAT PÂNĂ ACUM DE ALIMENTELE COLECTATE ÎN CADRUL CAMPANIEI „FII TU UN EROU PENTRU SEMENII TĂI!”

Peste 100 de familii cu posibilități materiale reduse au beneficiat până acum de donațiile adunate de la brăileni și gălățeni cu suflet mare, în cadrul campaniei „FII TU UN EROU pentru semenii tăi!”.

Mai exact, este vorba despre o campanie organizată de militarii Laurențiu Cobzaru (subofițer MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliția Militară) și Costel Mazâlu (subofițer la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila), ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară. Acțiunea constă în colectarea de produse alimentare de la persoanele din județele Galați și Brăila dornice să facă acest gen de donații și apoi, distribuirea alimentelor către bătrânii aflați în suferință.

Cei doi militari anunță periodic pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/232313988083632/  cum decurge activitatea de colectare și de asemenea, îi țin la curent pe cei interesți și în legătură cu ceea ce ține de distribuirea produselor alimentare către beneficiari.

„Mulțumim tuturor din toată inima pentru donații, datorită dumneavoastră campania noastră continuă; împreună am dăruit bucurie la peste 100 de familii nevoiașe din Brăila – Galați – Vrancea” – au scris organizatorii.
Ei anunță, de asemenea, că vor continua și luna mai campania „FII TU UN EROU pentru semenii tăi!”.

Amintim că alimentele donate trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri, etc.

Persoanele care vor să facă donații sunt rugate să apeleze numărul de telefon 0741.390761 (Laurențiu Cobzaru) și echipa FII TU UN EROU vine la domiciliul acestora, pentru a colecta produsele alimentare.