CHIRIAC: SUNT FOARTE MULȚUMIT DE CEEA CE AM FĂCUT PE PARTEA DE INFRASTRUCTURĂ. ESTE O MARE REALIZARE CA ÎN 4 ANI SĂ REABILITEZI 300 KM DE DRUM JUDEȚEAN

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, se declară „foarte mulțumit” de ceea ce a realizat pe partea de infrastructură în cei 4 ani de mandat. El spune că în prezent „ selucrează intens pe drumurile județene și lucrările sunt în grafic”, dat fiind că s-a muncit și în perioada stării de urgență.

Chiriac a precizat că a semnat zilele trecute ordinul de începere a lucrărilor la proiectul de reabilitare a circa 60 de km de drum județean care leagă localitățile Gulianca – Ianca – Viziru – Gradiștea, realizat pe fonduri europene.

De asemenea, mai sunt în lucru proiecte pentru reabilitarea a 4 tronsoane de drum, iar șeful județului speră ca acestea să poată fi realizate tot pe fonduri europene.

„Cu aceste patru tronsoane de drum care sunt acum în proiectare, cam închidem tot ce înseamnă parte de infrastructură rutieră drumuri județene în județul Brăila. Eu cred că este o mare realizare ca în acești 4 ani să reabilitezi 300 km dintr-un total de 605 km; eu zic că este o mare realizare a noastră, a tuturor”, a mai spus Iulian Chiriac.

Mai multe detalii cu privire la drumurile care urmează a fi reabilitate aici: