DRAGOMIR: DE CE AU RESPECTAT BRĂILENII REGULILE? CA SĂ ADUCETI VOI VIRUSUL ÎN BRĂILA PE ASCUNS? NE-AȚI DAT AMENZI SĂ STĂM ACASĂ ȘI ACUM NE ÎMBOLNĂVIȚI PE ASCUNS?

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), se arată indignat de decizia luată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, de a transfera la Spitalul Județean de Urgență Brăila 20 de pacienti infectați cu noul coronavirus asimptomatici sau cu forme ușoare, de la Spitalul Municipal Adjud.

Dragomir a comentat pe o rețea de socializare că aceasta este „o nouă mizerie făcută pe ascuns” și îi reproșează prefectului Cătălin Boboc faptul că nu au fost consultate autoritățile locale când s-a luat decizia respectivă: „O NOUĂ MIZERIE FĂCUTĂ PE ASCUNS!!!
De ce au respectat brăilenii regulile? Ca să aduceti voi virusul în Brăila pe ascuns ?
Ce sa spunem? DEMISIA sau SĂ VĂ FIE RUȘINE?

Spuneți domnule prefect de ce s-a ascuns transferul bolnavilor? Ca să nu vă putem bloca la timp, ca data trecută, când s-a intenționat aducerea lor de la Galați?
Spitalele sunt în coordonarea Ministerului Sănătății și acum simțim din plin lipsa implicării autorităților locale în luarea deciziilor.
De ce nu au fost consultate Consiliul Județean Brăila și Primăria Brăila? Pentru că știați că ne opunem iar?

Brăilenii au respectat regulile, autoritățile și-au facut treaba, ne-ați dat amenzi să stăm acasă și acum ne îmbolnăviți pe ascuns?

Vă solicit URGENT să vă recunoașteți incompetența, slugărnicia și incapacitatea de a vă respecta jurământul!!!
Și să plecați …….. deja este prea mult!!!”