DRAGOMIR, DESPRE NOUL MANAGER (INTERIMAR) AL FIRMEI „BRAICAR”: DOMNUL RUSINOIU A MAI LUCRAT ACOLO, IAR DIN INFORMAȚIILE MELE ESTE APRECIAT DE OAMENI

După mai bine de 25 de ani în care a fost condusă de Cornel Săndulescu, firma de transport public de călători „Braicar” are un nou manager – e drept, unul interimar. Este vorba despre Mihai Rusinoiu, care a condus până acum Serviciul de Transport Public de Calatori si Administrare Portuara din cadrul Primariei Brăila.

Primarul municipiului, Marian Dragomir, ne-a declarat că mandatul lui Rusinoiu este de scurtă durată – până va fi desemnat un câștigător al concursului organizat pentru ocuparea funcției respective: „Nu a câștigat nimeni concursurile – că au fost până acum mai multe concursuri pentru ocuparea funcției de manager la «Braicar» -, dar mandatul domnului Săndulescu a ajuns la final și nu a mai fost prelungit de Consiliul de Administrație.

Domnul Rusinoiu îndeplinește condițiile din punct de vedere legal. A fost o discuție a membrilor Consiliului de Administrație cu el și a fost de acord să preia interimar funcția de manager la «Braicar». El a mai lucrat acolo, din informațiile mele este apreciat de oameni, are studii în domeniu și în plus, s-a ocupat de ceea ce înseamnă contractul de delegare a serviciului public de transport către «Braicar», s-a ocupat de toată procedura de avizare la Consiliul Concurenței și a reușit să o ducă la bun sfârșit. De asemenea, pot să vă mai spun că din câte știu eu, nu este membru al vreunui partid”.

Întrebat dacă Rusioniu este interesat să participe la următorul concurs pentru ocuparea funcției de manager al firmei «Braicar», edilul șef ne-a declarat: „Nu știu să vă spun, va trebui să-l întrebați pe dânsul”.