JUDEȚUL BRĂILA, 22 MAI – 4 CAZURI CONFIRMATE CU CORONAVIRUS

Instituția Prefectului anunță că astăzi, 22 mai, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate  888 de persoane aflate în izolare voluntară și 98 de persoane care se află în carantină instituționalizată. Alte 5460 de persoane au ieșit din autoizolare la încheierea celor 14 zile și 1022 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată.

De asemenea, conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila, 26 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 22 au fost deja declarate vindecate și externate.

Potrivit IPJ Brăila, joi, 21 mai, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, au fost executate peste 329 de misiuni specifice, fiind verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 747 de persoane. În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează în principal pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.