BOBOC: SITUAȚIA DE LA SPITALUL JUDEȚEAN VA FI DEBLOCATĂ, IAR CORPUL B VA REVENI LA ACTIVITATEA NORMALĂ

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, declară că ședința care a avut loc astăzi, pentru a se găsi o soluție cu privire la transformarea Corpului E al Spitalului Județean în suport COVID-19 și revenirea Corpului B la activitățile medicale de dinainte de pandemie, a avut rezultatul pe care și l-a dorit. Mai exact, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și Spitalului Județean au ajuns la un acord asupra formei în care trebuie realizată documentația prin care se cere avizarea acestor schimbări, astfel încât DSP să poată acorda avizul, potrivit legii.

Boboc a comentat pe o rețea de socializare: „Mereu am spus că dialogul este singura calea de a rezolva o problema delicată. Situația de la Spitalul Județean de Urgență va fi deblocată, iar Corpul B, respectiv Spitalul 3, va reveni la activitatea normală.

Am avut o discuție foarte bună cu cei implicați, iar totul va intra pe drumul corect până luni. Documentele și avizele vor fi gata! Conducerea Spitalului Județean de Urgență și-a luat angajamentul că activitatea va fi reluată în Spitalul 3, pentru toți pacienții!

Singura mea pârghie în acest moment este medierea. Am făcut-o mereu și o voi face de fiecare dată când e necesar!”.