26 IULIE, PARCUL MONUMENT – ACȚIUNEA CARITABILĂ „TOȚI PENTRU LILIANA ȘTEFANIA!”

Militarii Laurențiu Cobzaru (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „SMÂRDAN”, Poliția Militară) și Costel Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” Brăila) se implică într-o nouă acțiune caritabilă.
De această dată este vorba despre campania intitulată „Toți pentru Liliana Ștefania!”, organizată în scopul de strânge fonduri pentru a o ajuta pe Liliana Ștefania Odae, mămica unui copil de 1 an.

Evenimentul caritabil se va desfășura în municipiul Brăila, în Parcul Monument (aleea principală), duminică, 26 iulie, între orele 17:00 – 20:00.

”După 4 ani în care a crezut că a învins boala și că a devenit un om sănătos, maladia a recidivat într-o formă violentă, fiind nevoie de transplant medular. Alătură-te celei mai frumoase campanii și fii alături de Liliana Ștefania… femeie, soție și, mai mult decât atât, mama unui îngeraș de doar 1 an.

Respectând regulile de distanțare socială, conform H.G. nr. 476/2020, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu vă așteaptă duminică, 26 iulie, în Parcul Monument (aleea principală), între orele 17:00 – 20:00 să fiți alături de Liliana, în lupta ei cu o boală nemiloasă, cu nenumăratele analize și tratamente. Noi alergăm, dumneavoastră puteți dona în urna special amenajată la fața locului și veți fi răsplătiți cu o diplomă de participare la eveniment. Puțin câte puțin se face mult și orice ajutor financiar contează enorm pentru Liliana și familia ei.
Ofera o șansă la o viață sănătoasă!

Pentru donații: Cod IBAN – R072BTRLRONCRT0298362601, Banca Transilvania, beneficiar Odae Liliana Ștefania.

De la mic la mare, dragi prieteni, alergători de performanță, amatori, iubitoare mămici, iubitori tătici, scumpi bunici, voi puternici elevi și studenți, stimate doamne, domnișoare si stimați domni, sunteti așteptați în Parcul Monument, sa fiți alaturi de Liliana!

Pagina FiiTuUnErou: https://www.facebook.com/fiituunerou/

#NoiAlergăm – #DumneavoastrăDonați”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/2635040443436395/.