CĂPRARIU: SUNTEM MAI MULTE PARTIDE CARE LUCRĂM LA O SOLUȚIE PENTRU A CÂȘTIGA PRIMĂRIA ȘI PREȘEDINȚIA CJ. O VARIANTĂ ESTE CA EU SĂ CANDIDEZ DIN PARTEA ACESTEI ALIANȚE LA PRIMĂRIA BRĂILEI

„Nu se pune problema să fiu candidatul PNL la Primăria municipiului Brăila!” – este declarația consilierului municipal Lucian Căprariu (Partidul Brăila Nouă), după ce astăzi a apărut în presa locală o informație potrivit căreia el va candida din partea liberalilor la alegerile locale din acest an.

Lucian Caprariu ne-a declarat că există discuții cu privire la o posibilă candidatură a sa la Primărie, dar nu din partea PNL: „În această perioadă se poartă discuții între reprezentanții mai multor partide cu privire la o posibilă alianță realizată în vederea alegerilor locale. Lucrăm la o soluție pentru Brăila, pentru a câștiga Primăria și președinția CJ. Ideea este, printre altele, să susținem un candidat unic la Primărie. În acest context, s-a luat în discuție și varianta candidaturii mele la Primăria municipiului, însă din partea acestei alianțe, nu a PNL. Nu se pune problema să fiu eu candidatul PNL”.

Întrebat cu ce partide s-au purtat aceste discuții, Căprariu ne-a declarat că s-a vorbit cu PNL și USR și că din câte știe, liberalii discută și cu PMP.