„CUFĂRUL CU AMINTIRI DIN VACANŢA MARE” – CONCURS DE FOTOGRAFIE CARE SE ADRESEAZĂ COPIILOR DIN JUDEȚUL BRĂILA

Consiliul Judeţean, Primăria Brăila și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale organizează în această perioadă concursul de fotografie intitulat „Cufărul cu amintiri din vacanţa mare”. Concursul are tema „Motive/Obiecte/Elemente tradiţionale româneşti întâlnite în vacanţa mare sub diferite forme – port popular, obiecte artizanale, lucrări de ţesătorie etc” și se adresează copiilor din judeţul Brăila.

Înscrierea la concurs se face online, prin transmiterea unei fotografii (cu descrierea aferentă) la adresa de e-mail concurs.creatie.braila@gmail.com. Termenul limită de trimitere a fotografiilor este 1 septembrie.

Premiul oferit de organizatori constă în participarea la o lecţie demonstrativă gratuită de iniţiere în arta modelării lutului, în cadrul Atelierului de Ceramică şi la o lecţie demonstrativă gratuită de iniţiere în arta ţesutului, la războiul de ţesut, în cadrul Atelierul ARTT din incinta Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila.

Fotografia câștigătoare va fi aceea care va aduna cele mai multe like-uri pagina de Facebook a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila, în perioada 2-4 septembrie 2020.