PĂUN: SPER CA URMĂTOAREA ȘEDINȚĂ CLM SĂ AIBĂ LOC ÎN FORMAT NORMAL, CU CONSILIERII PREZENȚI ÎN ACEEAȘI SALĂ. DACĂ GUVERNUL POATE FACE ȘEDINȚE AȘA, PUTEM ȘI NOI

Președintele interimar al PPUSL Brăila, consilierul municipal Dan Păun, este nemulțumit de faptul că de luni de zile, ședințele CLM se țin în format online, ceea ce face ca aleșii locali să nu mai primească răspuns la unele dintre întrebările pe care le adresează în legătură cu activitatea serviciilor sau firmelor subordonate Primăriei.

Păun a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că speră ca primarul Marian Dragomir (PSD) să ia decizia de a se reveni la ședințele în format clasic, în ideea că dacă Guvernul își poate desfășura ședințele cu toți miniștrii prezenți în aceeași sală (cu luarea măsurilor de protecție adecvate), atunci și CLM Brăila poate face asta: „Exemplul pornește de la Guvern și văd că Guvernul poate funcționa. Noi trebuie să ne chinuim cu tablete, cu vot electronic, cu lipsa răspunsurilor de la autoritățile care trebuie să ne răspundă la anumite chestiuni ce prezintă interes pentru brăileni. Sper ca primarul și secretarul Primăriei să ia măsuri ca următoarea ședință să aibă loc exact cum trebuie, în cadrul normal.

Când ședintele se desfășoară online, în situația în care ai nevoie de răspuns la anumite întrebări, nu putem să primim, pe motiv că vezi Doamne, directorii nu fac parte dintre cei care au tablete, nu sunt prezenți la ședințe și nu pot da răspunsul pe loc. Se merge pe ideea că, așa cum spune și proverbul, «Câinii latră, caravana trece» și trecem mai departe, lăsăm problemele nerezolvate”.