PE 4 IULIE SE DESCHIDE „GRĂDINA CU POVEȘTI” – SPECTACOLE PREZENTATE DE TEATRUL DE PĂPUȘI BRĂILA ÎN AER LIBER, ÎN PARCUL MONUMENT

Teatrul de Păpuși Brăila anunță că începând din 4 iulie va susține spectacole în aer liber, în cadrul „Grădinii cu Povești”. Mai concret, în fiecare sâmbătă și duminică, cei mici, dar și cei mari se pot bucura de poveștile puse în scenă în Parcul Monument, la Rondou, începând cu ora 18:00.

„Dragi copii, părinți și bunici, începând din 4 iulie ne vom reîntâlni, în siguranță și responsabili, la spectacole în aer liber. Locația desfășurării spectacolelor este în Parcul Monument la Rondou, începând cu ora 18:00.

Intrarea este liberă. Rezervarea locurilor se va face numai la numărul de tel. 0787515344 de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, în limita locurilor disponibile.

Pentru evitarea aglomerației și pentru a păstra distanțarea socială, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 40 de minute înainte de începerea spectacolului.

Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului.

Așadar, în fiecare SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, mici exploratori de povești: PE LOCURI, FIȚI GATA, START!”, spun organizatorii.