PRIMARUL DRAGOMIR: ȘTIU CĂ BRĂILENII ÎŞI DORESC ŞI STADIOANE, DAR ÎN PRIMUL RÂND TREBUIE SĂ AIBĂ STRĂZI. DE ACEEA AM PUS PE PRIMUL PLAN REPARAREA STRĂZILOR

Am considerat că este necesar ca mai întâi să reparăm străzile și abia apoi Stadionul Municipal – este ceea ce spune primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD).

Întrebat ce planuri are Primăria în ceea ce privește reabilitarea Stadionului Municipal, Dragomir a răspuns: “Investiţia la stadion era foarte mare, iar eu am pus pe primul plan străzile şi parcările din municipiu.

Suntem în această perioadă deja în procedură de licitaţie pentru Stadionul Progresul. Documentaţia a fost transmisă către Agenţia Naţională de Achiziţii Publice, după întârzierea de peste un an, cât am aşteptat aviz de la Agenţia de Protecţie a Mediului – un lucru din punctul meu de vedere nepermis, dla Star care se mai întâmplă uneori. În momentul în care vom avea un câştigător al licitaţiei de la stadionul «Progresul» vom demara licitaţia pentru Stadionul Municipal.

Acestea sunt etapele pe care urmează să le parcurgem în această perioadă. Sunt ferm convins că toţi brăilenii îşi doresc şi stadioane, dar în primul rând trebuie să aibă străzi ca să meargă în municipiu. Eu ştiu, foarte mulţi şi-ar dori să aibă şi un stadion, dar pentru a ajunge la stadion aveau nevoie de străzile pe care le-am asfaltat şi la care lucrăm în continuare. Dacă licitaţia de la Stadionul «Progresul» se finalizează repede şi nu avem contestaţii, în două luni şi jumătate – trei putem să demarăm licitaţia pentru proiectare la Stadionul Municipal”.