ROTARU: PREFECTUL BOBOC ȘI-A DEPĂȘIT UNEORI ATRIBUȚIILE ȘI ȘI-A AROGAT DREPTURI PE CARE NU LE ARE

În perioada stării de urgență, dar și după aceea, prefectul Cătălin Boboc și-a depășit uneori atribuțiile și și-a arogat drepturi pe care nu le are – este opinia președintelui PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru.

Liderul PSD a fost întrebat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cum comentează „contrele” din perioada stării de urgență, dar și din perioada stării de alertă, dintre prefectul Boboc (fost PNL), pe de o parte și primarul municipiului, Marian Dragomir  (PSD) și președintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), pe de altă parte.

Rotaru a comentat: „Eu cred că atât primarul Marian Dragomir, cât și președintele Iulian Chiriac și-au făcut datoria. Eu cred că au gestionat bine instituțional aceste lucruri. Prefectul și-a depășit uneori atribuțiile și și-a arogat drepturi pe care nu le are.

Una peste alta, eu cred că e nevoie de fiecare dată ca atunci când sunt situații de criză și situații care pot genera consecințe grave asupra oamenilor să existe și consultare, să existe și o colaborare; dar cu PNL-ul nu se poate colabora. PNL-ul le știe pe toate… Am văzut că angajează acum, în «România normală», diverse pe diverse posturi, coafeze, mecanici, șefi de pompe funebre și așa mai departe. Dacă cu specialiștii ăștia își propun să scoată țara din criză și să genereze progres și bunăstare pentru oameni…”.