SÎRBU: DUPĂ REABILITAREA STRĂZII CHIȘINĂULUI TROTUARUL E DE FAPT O POTECUȚĂ PE CARE NU AU LOC DOUĂ PERSOANE CARE TREC UNA PE LÂNGĂ ALTA

Consilierul municipal Constantin Sîrbu (PNL) se declară nemulțumit de modul și ritmul în care s-au desfășurat lucrările de reabilitare a străzii Chișinăului din Brăila.

Sîrbu a comentat ieri, în cadrul ședinței CLM Brăila, că acum, când reabilitarea este pe final, trotuarul este foarte îngust și nu este loc pentru ca două persoane să treacă una pe lângă alta, ceea ce în opinia liberalului este un viciu de proiectare trecut cu vederea de Municipalitate:  „Vreau să-l felicit pe domnul primar că după 3 ani de «muncă rodnică» a reușit să se apropie de finalizarea reabilitării străzii Chișinăului. Azi se montau 2 borduri, 2-3 zile nu se lucra, pe urmă se mai turnau câțiva metri de asfalt, se mai stătea câteva luni de zile… Într-un final, ne apropiem de sfârșit.

Ce vreau să vă zic este că pe partea cu case există o potecuță  de vreo 80 de centimetri – că ăla nu se poate numi trotuar -, iar două persoane care vin pe sens opus probabil că trebuie s-o ia pe undeva pe spațiul verde, că nu încap în mod cert pe trotuar. Proiectantul «și-a făcut treaba»… sunt din acei proiectanți care ne fac toalete cu prețul unei garsoniere și care sunt acceptați an de an să proiecteze așa ceva”.