V. BOTEA: ESTE POSIBIL CA DANIELA RĂDULESCU SĂ OCUPE LOCUL 1 PE LISTA CU CANDIDAȚII PMP LA CONSILIUL LOCAL MUNICIPAL BRĂILA

Adeziunea consilierului municipal Daniela Rădulescu (fost ALDE) la PMP este un lucru bun pentru organizația noastră, dat fiind că aceasta are mai multe calități din punct de vedere profesional, politic și uman – este opinia președintelui PMP Brăila, Viorel Botea.

Acesta a precizat că în toți anii în care a activat ca și om politic și consilier municipal, Rădulescu a avut un comportament „de o maximă eleganță”, ceea ce nu-i puțin lucru: „Noi am avut mai multe discuții cu doamna Daniela Rădulescu vizavi de faptul că nu se mai regăsește în ALDE și că împărtășește viziunea pe care o are PMP cu privire la situația politică, în general. Ca atare, acum câteva zile doamna Rădulescu și-a depus adeziunea la PMP și considerăm că este un lucru foarte bun pentru partidul nostru, dat fiind că este un politician cu experiență, o persoană cu o valoare profesională ridicată și nu în ultimul rând, o persoană cu un comportament de maximă eleganță, pentru că atât intervențiile sale în CLM, cât și cele din viața politică au fost unele de bun simț, la obiect, nu a jignit niciodată pe nimeni, nu a atacat pe nimeni. Suntem foarte mulțumiți că doamna Rădulescu s-a alăturat PMP”.

Întrebat dacă la înscrierea în partid Daniela Rădulescu a negociat cu privire la o candidatură a sa la alegerile locale din această vară, Botea a spus: „Nu s-a pus problema de a negocia așa ceva. Având în vedere că doamna Rădulescu a fost președinte de partid și având în vedere valoarea sa, noi am considerat de la sine înțeles că va avea un loc eligibil pe listele PMP la alegerile locale. Este posibil să fie pe locul 1 pe lista cu candidații PMP la Consiliul Local Municipal Brăila.

Și repet, nu a fost o chestiune de negociere, ci a fost o chestiune de bun simț. Când vine o persoană care a fost președintele unei organizații județene de partid, care are în CV-ul său mai multe mandate de consilier municipal, o primești pe ușa din față”.