V. BOTEA (PMP): NU AM FOST INVITAȚI LA NICIUN FEL DE NEGOCIERE POLITICĂ PENTRU FORMAREA UNEI ALIANȚE LA NIVEL LOCAL. DEJA E TÂRZIU, NOI NE-AM STABILIT CANDIDAȚII, NU MAI AVEM CE NEGOCIA

Președintele PMP Brăila, Viorel Botea, neagă faptul că organizația sa ar fi participat la vreo negociere pentru formarea unei alianțe locale care să reprezinte o alternativă la PSD, partidele respective urmând să susțină un candidat unic la Primărie și respectiv la președinția CJ.

Consilierul Lucian Căprariu, președinte al partidului Brăila Nouă, a declarat astăzi că s-au purtat negocieri între PNL, USR și Brăila Nouă și din câte știe el, PNL Brăila ar fi discutat pe această temă și cu PMP.

În condițiile în care președintele PMP Brăila, Viorel Botea, a anunțat deja că va candida la președinția CJ, iar Ionel Adetu va fi candidatul PMP la Primăria municipiului, l-am întrebat pe liderul PMP dacă negociază cu alte formațiuni politice pentru formarea unei alianțe la nivel local și dacă este posibil să se schimbe ceva în ceea ce privește candidaturile deja anunțate.

Botea ne-a declarat: „Pot să spună cu cea mai mare certitudine și cea mai mare responsabilitate că nu am primit nicio invitație la negocieri de acest gen.

Noi avem în momentul de față cei mai buni candidați atât la Primărie și la CLM, cât și la CJ și la președinția CJ. Atât timp cât nu am fost invitați la negocieri, ce să discut, cu cine să discut? Nu avem ce discuta, pentru că lucrurile se tot tărăgănează și se lasă pe ultima clipă. Noi, ca partid parlamentar, nu putem să ne permitem să nu avem candidații proprii la Primărie și la CJ”.