CĂTĂLIN STANCU ŞI MIHAI ISVORANU – CANDIDAŢII ALIANŢEI USR – PLUS LA PREŞEDINŢIA CJ BRĂILA, RESPECTIV LA FUNCŢIA DE PRIMAR AL BRĂILEI

Cătălin Stancu (USR) şi Mihai Isvoranu (Plus) sunt candidaţii alianţei USR – Plus la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila, respectiv la funcţia de primar al municipiului Brăila. Este anunțul făcut astăzi de Alianţa USR – Plus Brăila.

„Ionuţ Cătălin Stancu, preşedintele USR Brăila, are 52 de ani şi este inginer de profesie. A intrat însă de timpuriu în domeniul antreprenoriatului, derulând mai multe tipuri de business. Are trei copii şi îşi doreşte ca aceştia să fie mândri de locul în care s-au născut şi să aibă unde să se întoarcă după terminarea studiilor.

Mihai Isvoranu este medic veterinar și antreprenor. Are 44 de ani şi şi este tatăl unei fetiţe de 9 ani. Medicul Isvoranu are o experienţă bogată în antreprenoriat, înfiinţând o serie de business-uri de succes, ajungând astăzi să deţină o clinică veterinară de top, cu cea mai modernă unitate de radiologie din România. Este specializat în chirurgie veterinară şi imagistică veterinară”, se arată într-un comunicat de presă.

«Brăila nu este fiica Principatului Ţării Româneşti, ci este maica acestuia». Sunt cuvintele lui Nicolae Iorga care m-au inspirat şi mă inspiră în continuare să mă implic mai departe în demersul de a aduce Brăila acolo unde îi este locul: o comunitate puternică, prosperă, cu condiţii de trai de nivel european”, declară Stancu.

„Brăila are nevoie de oameni care o iubesc. Sunt brăilean de 4 generaţii, îmi iubesc oraşul şi vreau să particip la renaşterea Brăilei. Este momentul ca Brăila să redevină un oraş puternic şi cred cu tărie că fiecare dintre noi putem contribui pentru ca acest vis să devină realitate. Brăila are viitor!”, a afirmat, la rândul său, Isvoranu.