CHIRIAC, DESPRE RETRAGEREA LUI BOBOC DIN FUNCȚIA DE PREFECT: MĂCAR NU MAI SE EXPLOATEAZĂ POLITIC PANDEMIA, ÎN GOANA DUPĂ VOTURI

„A rămas județul Brăila fără prefect politic!“ – este modul în care comentează președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), anunțul făcut astăzi de Cătălin Boboc, cu privire la faptul că decis să renunțe la funcția amintită, pentru a se ocupa de activitățile politice legate de candidatura sa la funcția de președinte CJ din partea alianței PNL – Brăila Nouă.

Chiriac, care va candida pentru un al doilea mandat în funcția amintită, a declarat în mai multe rânduri că Boboc și-a folosit din primul moment funcția de prefect pentru a-și face campanie electorală.

Astăzi, după anunțul făcut de adversarul său liberal, președintele CJ a scris pe o rețea de socializare: „A rămas județul Brăila fără prefect politic!

Măcar nu mai se exploatează politic pandemia, în goana după voturi. Cred că e singurul lucru bun în candidatura domnului Boboc la președinția Consiliului Județean. Singurul!

P.S. Are mai mult timp să aprofundeze scrisorile lui Mihai Tudose, poate învață ceva!”.