CNI A SEMNAT CONTRACTUL CU CÂȘTIGĂTORUL LICITAȚIEI CE VIZA ACHIZIȚIA ECHIPAMENTELOR DE CRONOMETRARE PENTRU COMPETIȚII DESTINATE BAZINULUI OLIMPIC DE ÎNOT DE LA BRĂILA. LUCRĂRILE LA BAZIN VOR PUTEA FI RELUATE

Compania de Investiții (CNI) a semnat contractul cu câștigătorul licitației ce viza achiziția echipamentelor de cronometrare pentru competiții destinate bazinului olimpic de înot de la Brăila, astfel încât lucrările la bazin vor putea fi reluate în cel mai scurt timp.

Este anunțul făcut astăzi de Instituția Prefectului, care a precizat într-un comunicat de presă că această problemă – care bloca finalizarea lucrărilor – a fost adusă la cunoștința directorul CNI, Manuela Irina Pătrașcoiu, de către prefectul Cătălin Boboc.

„Prefectul Județului Brăila, Cătălin Boboc, s-a întâlnit joi, 30 iulie, la București, cu directorul Companiei de Investiții (CNI), Manuela Irina Pătrașcoiu, pentru a discuta despre stadiile mai multor proiecte de infrastructură din Brăila, cum este și cel al bazinului olimpic de înot. Un proiect cu termen de finalizare martie 2016, dar care a suferit întârzieri. pe fondul mai multor probleme apărute pe parcurs. Una dintre acestea a fost semnalată recent prefectului Cătălin Boboc chiar de către constructor și era legată de achiziția echipamentelor de cronometrare pentru competiții.
După ce a fost adusă în atenția conducerii CNI, problema a fost rezolvată și s-a semnat contractul cu câștigătorul licitației, urmând ca lucrările la bazin să fie reluate în cel mai scurt timp.
Totodată, menționăm că prefectul Brăilei a mai discutat cu directorul CNI despre stadiile mai multor proiecte depuse de primăriile din județ, pentru a veni cât mai repede cu eventuale completări sau clarificări.
De asemenea, reprezentanții CNI au anunțat deschiderea unei noi sesiuni pentru depunerea cererilor pentru proiectele privind asfaltarea drumurilor în unitățile administrativ teritoriale”, se arată într-un comunicat dat publicității.