DRĂGHINCESCU: ÎNAINTE SĂ VĂ DEBLOCHEZ PE VOI, ZIARIȘTII, TREBUIE SĂ-L DEBLOCHEZ PE CĂTĂLIN BOBOC PE FACEBOOK

„Înainte să vă deblochez pe voi, trebuie să-l deblochez pe Cătălin pe Facebook” – este comentariul făcut astăzi de noul subprefect al Brăilei, Simona Drăghincescu, cu referire la prefectul Cătălin Boboc.

După ceremonia de învestire, Drăghincescu a fost întrebată de ziariști cum apreciază modul în care a gestionat Instituția Prefectului criza coronavirusului, iar aceasta a declarat că din punctul său de vedere, Prefectura „s-a descurcat destul de bine” și că dacă ar fi avut ceva de reproșat, ar fi scris pe Facebook, așa cum face de obicei.

De asemenea, noul subprefect a spus că cel mai probabil își face face o nouă pagină pe Facebook – separat de cea personală -, în care să posteze opiniile sale ce țin strict de administrație.

Am întrebat-o pe Drăghincescu dacă are de gând să îi blocheze pe ziariștii care scriu ce nu îi convine, așa cum a făcut până acum. Aceasta a spus că nu va face acest lucru și în acest context, am rugat-o să mă deblocheze pe contul personal. Drăghincescu a spus, râzând, că mai întâi trebuie să-l deblocheze pe prefectul Boboc.

În contextul în care distracția era generală, am mai comentat că are de deblocat mulți liberali, înainte de a debloca ziariștii.