LACRIMI DE EMOȚIE, LA ÎNVESTIREA OFICIALĂ A SIMONEI DRĂGHINCESCU ÎN FUNCȚIA DE SUBPREFECT AL BRĂILEI

Lacrimi de emoție, la ceremonia de învestire oficială în funcția de subprefect al județului. S-a întâmplat astăzi, când Simona Drăghincescu a devenit oficial cel de-al doilea subprefect al Brăilei.

După depunerea jurământului, prefectul Cătălin Boboc a declarat: „Mă bucur că a venit și doamna Drăghincescu, alături de doamna Vîlcu echipa e completă. Au fost vremuri grele în Prefectură, o vreme am fost singur, apoi a venit doamna subprefect Vîlcu, acum a venit și Simona. Din ce spun colegii din Prefectură, poate a fost una dintre cele mai grele perioade pentru Instituția Prefectului și e în regulă să fim acum în echipă completă”.

În ceea ce o privește, Drăghincescu a fost atât de emoționată, încât i-au dat lacrimile și a avut nevoie de câteva secunde pentru a-și reveni și a putea rosti câteva cuvinte: „Vă mulțumesc că ați fost alături de mine. Este un moment de mare încărcare emoțională, având în vedere prin ce am trecut de-a lungul timpului. Este un moment foarte, foarte complicat în Brăila și în România, în general și vă promit că n-o să vă dezamăgesc. A fost chiar și pentru mine o surpriză și o recunoaștere a întregii activități administrative”.

Am întrebat-o pe Simona Drăghincescu cum de a acceptat să fie reprezentantul în teritoriu al unui guvern PNL, în condițiile în care în ultimii ani a criticat dur acest partid.

Ea a răspuns: „Este adevărat, așa este, cum ați spus. Așa cum spunea și colegul dvs, granița dintre iubire și război este extrem de subțire și întotdeauna se poate trece fie într-o parte, fie în cealaltă.

Faptul că am fost nominalizată de premierul Ludovic Orban în calitatea de subprefect al județului Brăila îmi confirmă că cineva de la PNL – și cu siguranță și de la PNL Brăila – a apreciat activitatea mea administrativă”.

„Cu alte cuvinte, cele mai mari războaie sunt din dragoste”, a mai spus râzând prefectul.

„Întotdeauna așa a fost, da. Și invers, de la dragoste la război e foarte puțin”.