1-2 aprilie, Braila – Oreste Teodorescu si Doru Bem tin cursuri de sanatate si spiritualitate

12787987_1124840934214094_2089944521_n

In zilele de 1 si 2 aprilie, la Braila vor avea loc doua cursuri pe teme de sanatate si spiritualitate, sustinute de Oreste Tedorescu si Doru Bem. Evenimentele sunt organizate de  OR&DO, in parteneriat cu psihoclinica.eu si vizeaza teme de maxim interes pentru cei preocupati de spiritualitate.

Primul curs se va desfasura pe 1 aprilie, de la ora 17,30, avandu-l ca lector pe Oreste Teodorescu, ce va prezenta TEHNICI SI PRINCIPII DE MEDITATIE.

„Suntem suflete care salasluiesc vremelnic in trupuri. Apartinem deopotriva universului vizibil pe care-l experimentam cu simturile (vaz, auz, gus, miros, simt tactil), dar si lumilor invizibile pe care le strabatem cu ajutorul imaginatiei creative si intuitiei. Meditatia este o practica straveche pentru relaxarea corpului fizic, calmarea emotiilor, linistirea mintii si deschiderea noastra catre Planul Divin. In momentul de evolutie in care ne aflam pe Terra, foarte multi oameni constientizeaza faptul ca au nevoie de ceva mai mult in viata decat confortul material sau succesul financiar. Meditatia raspunde chemarii launtrice a mintii superioare, cautand raspunsuri la intrebari cu privire la scopul existentei, ne permite sa trecem dincolo de gandirea liniara!”, spune Oreste. Cursul dureaza aproximativ 5 ore, iar pretul este de 120 RON.

Cel de-al doilea curs unul de TERAPIA BOLILOR SPIRITUALE, MINTALE & TRUPESTI, sustinut de Doru Bem pe 2 APRILIE, ora 15.00, cu o  durata de aproximativ 6 ore. „Starea de sanatatea a firii este inscrisa in fiinta noastra inca de la creatie, prin chipul si asemanarea omului cu Tatal Creator. Omul a fost creat in afara bolii si a mortii, in afara imbatranirii si a degenerarii, in culmea nemuririi si a sanatatii dumnezeiesti! Fiecare parte si insusire a fiintei omenesti reprezinta in esenta ratiuni dumnezeiesti pe care omul le-a uitat, in somnul adanc al ratiunii. Cursul abordeaza intr-o viziune noua, perspectiva crestina asupra cauzalitatii bolii, a vindecarii si sanatatii fiintei omenesti, in intreg ansamblul ei tripartit. Aceasta perspectiva crestina asupra sanatatii si a bolii, este putin cunoscuta astazi, desi, ea a fost structurata gradual de 2000 de ani incoace. Atat din perspectiva Psihologica, Terapeutica si Teologica, aceasta viziune unica reprezinta varful piramidei, in decodificarea misterului fiintei umane si in vindecarea sa! Intr-o lume în care stresul, agitatia si dezechilibrul isi fac loc tot mai mult, singura <<chirurgie reparatorie>> cu sanse de reusita este vindecarea spirituala!”, spune Doru Bem. Taxa de curs este de 120 RON.

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/events/1692000374399778/ .