14 DECEMBRIE, BRAILA-GALATI: SEMIMARATON CU SCOP CARITABIL

Vineri,  14 decembrie, in intervalul orar 09:00 – 13:00, caporalul Laurentiu Cobzaru, militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta Smardan, judetul Galati si reprezent al unui grup de alergatori de semimaraton, maraton si ultramaraton din Galati si Braila, in colaborare cu personalul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta  “Dunarea” al judetului Braila, vor organiza un semimaraton cu scop caritabil, pentru plutonierul adjutant Viorel Dima, pompier la ISU Braila, diagnosticat recent cu cancer esofagian cu metastaze ficat.

Itinerariul propus de organizator este sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”General Eremia Grigorescu” al judetului Galati (Strada Mihai Bravu) – Strada Garii – Strada Domneasca – Strada Navelor – Bulevardul Marea Unire – Bulevardul Dunarea – Strada Stadionului – Strada Otelarilor – DN 22B Dig Galati – Braila – Bulevardul Dorbantilor – sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Dunarea” al judetului Braila.

La actiunea caritabila va participa personal din cadrul unitatilor Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apararii Nationale si Ministerului de Justitie, un politist local brailean, dar si cativa sportivi din Braila si Galati.

Startul se va da din fata sediului ISU Galati, incepand cu ora 9:00. Pe langa cei 20 de participanti care vor alerga pe tot parcursul cursei, se vor alatura de la intrarea in municipiul Braila un numarde  25 de pompieri din cadrul ISU Braila.

Pe timpul semimaratonului, alergatorii vor purta Drapelul National inscriptionat cu logoul Centenarului ”Romania 100”, cu sigla Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Dunarea” al judetului Braila si cea a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”General Eremia Grigorescu” al judetului Galati, care va fi oferit unui membru al familiei plt. adj. Dima Viorel, la sosire, in semn de respect, din partea tuturor alergatorilor.

Pe reteaua de socializare Facebook a fost creata o pagina de donatii online, unde sunt atasate inclusiv documente medicale doveditoare, link-ul fiind: https://www.facebook.com/donate/189713618584579/2061086394005554/

Exista si alternativa contului bancar deschis la BRD, pe numele sotiei Dima Loredana Adriana.

Cont in LEI: RO26BRDE090SV54344450900

Cont EURO: RO22BRDE090SV54344530900