14 octombrie, Casa Goangă – „Folk de seară”

Vineri, 14 octombrie, începând cu ora 18.00, la Casa Memorială „Petre Ștefănescu-Goangă”, va avea loc un recital de muzică folk oferit de membrii grupului „Generații”, coordonat de prof. Dumitru Popescu.

Recitalul a fi susținut de Luca Mototolea, Ioan Tudosie, David Toader, Daniela Popa, Denisa Bîtcă, Nicolaie Buțea, Diana Popa, Sofia Bursuc, Iasmina Munteanu, Ioana Axente, Andreea Bobotan, Eva Bianu, Ioana Tăbârcă, Adnana Vasile.

„Creat din dorința de a promova și perpetua muzica folk în rândul publicului brăilean de orice vârstă, evenimentul se dorește a fi o incursiune în tainele muzicii folk, muzică ce a inspirat generații întregi. Astfel, cu o notă personală adăugată fiecărui cântec, generații mai mici sau mai mari de folk-iști vor susține un recital cu piese mai vechi sau mai noi din folk-ul autentic autohton sau internațional.

Grupul folk „Generații”, condus de profesorul Dumitru Popescu, activează la Casa de Cultură a Municipiului Brăila din anul 1998. Grupul este constituit din copii și tineri cu vârste cuprinse între 8 și 25 de ani, toți membri ai Cercului de Chitară ce-și desfășoară activitatea în cadrul instituției culturale, motivația lor principală fiind bucuria de a cânta și de a fi împreună”, spun organizatorii.

Intrarea este gratuită.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns