16-19 septembrie, Esplanada Dunării – Festivalul Peștelui Brăila 2021

În perioada 16-19 septembrie pe Esplanada Dunării din Brăila se va desfășura cea de a III-a ediție a Festivalului Peștelui.

„Cele mai bune preparate din pește îi vor aștepta pe pofticioși la standurile amenajate în acest sens, însă nu sunt uitați nici iubitorii dulciurilor, care vor avea de unde alege o tratație dulce.

Sâmbătă și duminică cei prezenți la eveniment vor fi delectați cu show-uri culinare și concerte pe măsură.

Astfel, sâmbătă, cu începere de la ora 18.00, chefi de la restaurantele brăilene «Pește și vin» și «Sunrise Marina» le vor arăta celor prezenți cum să gătească câteva rețete din propriile meniuri.

Urmează apoi un program artistic susținut de Ansamblul de dansuri „Pandelașul” și, în încheiere, Damian Drăghici & Brothers.

Duminică chef Horia Vârlan va oferi publicului un show culinar în stilul consacrat, urmat de concerte susținute de Jampa Orchestra și Mahala Rai Banda.

Cei interesați vor putea participa la atelierul de dezvoltare a aptitudinilor practice pe tema pescuitului, organizat de Biblioteca Județeană «Panait Istrati» sau la atelierele de ceramică ori de revitalizare a țesăturilor tradiționale, organizate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila”, se arată într-un comunicat dat publicității de Primăria municipiului.