17 iunie – Conferinta Afaceri.ro Braila 2016

1

Directorul general al Regiei Autonome ”Administratia Zonei Libere Braila”, Florin Mircea, a anuntat astazi desfasurarea, pe 17 iunie, a celei de a XI-a editii din seria de conferinte nationale Afaceri.ro de anul acesta  – a treia desfasurata in municipiul nostru. Evenimentul va avea loc la Restaurantul “Privighetoarea”, incepand cu ora 9, in organizarea Regiei Autonome “Administratia Zonei Libere Braila”, in colaborare cu Arhipelago si APEC.

Conferintele Afaceri.ro reprezinta cel mai mare program national de conferinte locale de afaceri si sunt evenimente care aduna reprezentanti ai mediului de afaceri si ai administratiilor locale si nationale, pentru a stimula dezvoltarea economica echilibrata pe intreg teritoriul Romaniei. “Evenimentul este dedicat intreprinzatorilor care vor sa afle informatii privind oportunitatile mediului de afaceri din Braila, dar si in ceea ce priveste sursele de finantare pentru punerea in practica a ideilor de afaceri. Este locul unde se creeaza parteneriate si invatam din experientele altora”, declara Florin Mircea.

Dintre temele ce vor fi abordate in cadrul evenimentului, amintim: marketing modern, impactul noilor tehnologii, dezoltarea oraselor si a afacerilor locale, directiile start-up-urilor, surse de finantare, oameni, companii si inspiratie. Printre speaker se vor afla: Luminita Mihailov (Director General, ADR S-E), Emilia Voicu Ioana (Director Executiv, OIR POSDRU Regiunea Sud-Est), Neagu Florica (Director Executiv, Asociatia Grup Local pentru Promovarea Dezvoltarii Integrate a Zonei Pescaresti a Judetului Braila), Iulian Zamfir (Presedinte,  U.G.I.R. Braila si manager “Bella Italia”), Andreea Burada (PPC Architect, Trainer acreditat Google), Alexandra Stroea (Project Manager, Startup Castle), Natalia Budescu (Director, Asociatia de Cooperare Transfrontaliera ”Euroregiunea Dunarea de Jos”), Ovidiu Popica (Project Manager, StartupCafe.ro), Camelia Dragan (Asociatia pentru Antreprenoriat Romania),  Florin Mircea (Director General, Regia Autonoma ”Administratia Zonei Libere Braila”).

Mai multe detalii despre Conferinta Afaceri.ro Braila 2016 pot fi gasite pe pagina oficiala: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-braila/. De asemenea, cei interesati pot accesa pagina de facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1719081678356085/

Participarea la Conferinta Afaceri.ro Braila este gratuita si se face prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/bkUxlC . Detalii suplimentare referitoare la desfasurarea evenimentului se pot obtine si la numarul de telefon: 0734/628.228, e-mail: consilier@zonaliberabraila.ro, persoana de contact Valentina Turcoeanu.