18-19 FEBRUARIE: PRIMUL TURNEU NATIONAL DE HOCHEI PE GHEATA ORGANIZAT DE BRAILA, “CUPA TIGERS – SPORT PLUS”

In perioada 18-19 februarie, la patinoarul din Gradina Mare va avea loc primul turneu national de hochei pe gheata organizat de Braila,“Cupa Tigers – Sport Plus”, competitie rezervata categoriilor de varsta de sub 8 ani si sub 10 ani. La turneu vor participa peste 200 de copii de la aproape toate cluburile din tara si in premiera, de la Sport Plus Braila.

Evenimentul va incepe sambata, 18 februarie, la ora 9:45.

Organizatorul intrecerii este clubul sportiv Sport Plus Braila, in parteneriat cu Consiliul Judetean, Primaria Braila, SUPAGL si Federatia Romana de Hochei pe gheata.

“Ne bucuram ca avem girul Federatiei, pentru a organiza un astfel de eveniment. Inseamna ca am dovedit seriozitate in proiectul nostru. Desi trebuie alocate resurse importante, am reusit sa pregatim orice detaliu, gratie unor sponsori cu dragoste pentru copii, dar si parintilor. Vrem sa surprindem placut pe toata lumea”, declara Constantin Baciu, presedintele Sport Plus Braila.

Echipa braileana de sub 8 ani este pregatita de fostul jucator Catalin Geru, care a spus, la randul sau: “Ne-am bucura daca la patinoar vor veni copiii braileni. Cautam sa atragem viitori sportivi si prin astfel de competitii”.

Micutii hocheisti braileni sunt la a doua competitie, dupa cea din ianuarie de la Brasov.