18 decembrie, Casa Goangă – Vernisajul expoziției „Secretele de sub mătăsuri”

Sâmbătă, 18 decembrie, la ora 15:30, la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă din Brăila va avea loc vernisajul expoziției „Secretele de sub mătăsuri”.

„Una dintre cele mai discutate și intrigante imagini în literatura și arta universală este cea a femeii. O pleiadă de poeți, scriitori, pictori din întreaga lume au iubit, au admirat, au urât femeia, dar niciunul nu a rămas indiferent față de ea. Este și cazul artistului plastic Florin-Gabriel Călin care, prin mijloace specifice, a descoperit o serie de taine pe care le puteți afla la vernisajul expoziției sale intitulată chiar așa: «Secretele de sub mătăsuri».

Vernisajul expoziției va fi urmat de un spectacol susținut de Cătălina Nedelea și Flori Popa-Velea, actrițe la Teatrul «Maria Filotti», Trupa ANTIC, precum și intepretele Valentina Enea și Raluca Tănase.

Tridentul epigramei brăilene Mihai Frunză, Alexandru Hanganu și Stela Șerbu-Răducan, membrii Clubului Umoriștilor Brăileni «Ștefan Tropcea», vor juca rolul criticilor de artă și vor trata caustic toate operele ce fac obiectul expoziției.

Vă invităm, așadar, sâmbătă, să ne fiți alături. Nu știm dacă ne vom edifica pe deplin asupra misterului feminin. Un lucru este cert: ne vom destinde, vom zâmbi, lucrul cel mai important în aceste vremuri!”, spun organizatorii.

Spectacolul este organizat de Primăria Municipiului și Casa de Cultură a Municipiului Brăila și se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare socială.